Spring til indhold

Firmaprofil

Arena IT er en lille IT virksomhed der med samme ejer har eksisteret i mere end 20 år. Vores speciale er IT-drift og webdesign. Lad Arena IT varetage Jeres IT-drift så i kan fokusere på det i er gode til.

Arena-IT tilbyder en bred vifte af produkter. Vores speciale er IT-drift og support. Ved at lade Arena-IT tage sig af jeres IT-drift via. en driftstøtteaftale, outsources IT-driften og supporten. Aftalen kan både gælder dele- eller hele Jeres IT-installation. En driftstøtteaftale gør at i har en IT afdeling der bla. giver driftmæssig og økonomisk overblik. Med os kan du få din helt egen It-afdeling og slippe for al besværet med at holde liv i din IT infrastruktur.

Watch-IT er et produkt Arena IT har udviklet til vores kunder så de kan føle sig trygge ved deres IT. En Watch-IT løsning indeholder overvågning af servere samt fjernstyrings support i det omfang der er behov. Som tilkøb kan vi også tilbyde en overvåget backup løsning.

Kontakt os og lad os få en ærlig snak om hvad vi kan gøre for jer.

Bo Gamba
Grundlægger og indehaver af Arena IT

Der var engang…

Der var engang en klog mand, der lavede en model.
Ifølge modellen kan man KUN være 2 ting på samme tid. Man kan ikke være IT-leverandør, ærlig og intelligent på en gang. Hvis man er IT-leverandør og intelligent, kan man ikke være ærlig. Hvis man er intelligent og ærlig, kan man ikke være IT-leverandør. Og hvis man er IT-leverandør og ærlig, kan man ikke være intelligent. Da vi er IT-leverandør og går ind for ærlighed, må vi altså (ifølge modellen) være dumme. Og hvis det er dumt at mene, at vores kunder ikke skal betale for besøg af sælgere i dyre jakkesæt og tilhørende firmabiler, så ER vi dumme. Og hvis det er dumt at vores IT-teknikere faktisk kan kommunikere og gøre sig forståelige overfor almindelige mennesker, så ER vi dumme.

Vores mål er at bide de store bagi, og tilbyde IT til fornuftige priser. Vores speciale er IT-drift og teknikerservice til små og mellemstore virksomheder. Vi har eget hosting center, hvorfra vi bla. leverer remote backup løsninger, Web-løsninger og meget andet. Arena-IT har eksisteret i mere end 11 år og har alle årene haft samme filosofi. IT er en tillids sag og vi vil meget gerne blive jeres leverandør. Arena-IT levere ærlig IT til faste lave priser. Og det er vel i virkeligheden ikke så dumt.