Spring til indhold

Opstartspakke

Som nystartet virksomhed er der mange ting der skal tages hånd om. Vi har derfor samlet alle vores kompetencer i en komplet start pakke og til en yderst overkommelig pris. Som udgangspunkt indeholder pakken det meste du skal brug hvad angår ansigtet udad til. Men I behøver ikke at købe hele pakken. Vi aftaler en pris ud fra de elementer der er brug for.

Den komplette pakken indeholder – Logo design, etablering og design af hjemmeside, etablering af mail løsning (Office 365), udvikling af mail signatur, design af brevpapir samt visitkort.

De fleste ønsker et navn, der bliver lagt mærke til. Og det skal også sige noget om virksomheden og gerne på en lidt smart måde. Har man planer om ekspansion til udlandet, så skal navnet også tage højde for det. Der er mange faktorer, der skal gennemtænkes og ifølge Mads Freund, kreativ direktør i kommunikationsvirksomheden Brandy, kan det ikke betale sig for virksomheder at undervurdere den disciplin.

Hvis vi nu siger, at 1000 mennesker har hørt om en specifik virksomhed, så er det cirka en promille, der kender personerne bag virksomheden. Derefter er det en mindre procentdel, der reelt kender produktet og har benyttet det. Så er der en lidt større gruppe, som har lagt mærke til virksomheden i gennem markedsføring og derfor har en fornemmelse af produktet. Langt den største gruppe kender kun navn og logo. Ordlyden og de associationer, som opstår, er det eneste, personen har at forholde sig til. Derfor er det jo helt absurd, hvis man ikke gør noget ud af navnet, forklarer Mads Freund.