Spring til indhold

Web & logo design

Arena-IT designer profesionelle “Content Management Systemer” (CMS) hjemmesider. Selv de mest enkle hjemmesider vi designer, kan kunden logge ind direkte fra siden og redigere indholdet. Ud over standard løsningerne, har vi et stort udvalg af tillægsprodukter der kan integreres direkt med CMS løsningen.

Er du en nystartet virksomhed og mangler et logo, kan vi også hjælpe med at designe et sådan. Læs eventuelt om vores opstartspakke for nye virksomheder.

Her er nogle af de logo designs vi har lavet:

Der var engang…

Der var engang en klog mand, der lavede en model.
Ifølge modellen kan man KUN være 2 ting på samme tid. Man kan ikke være IT-leverandør, ærlig og intelligent på en gang. Hvis man er IT-leverandør og intelligent, kan man ikke være ærlig. Hvis man er intelligent og ærlig, kan man ikke være IT-leverandør. Og hvis man er IT-leverandør og ærlig, kan man ikke være intelligent. Da vi er IT-leverandør og går ind for ærlighed, må vi altså (ifølge modellen) være dumme. Og hvis det er dumt at mene, at vores kunder ikke skal betale for besøg af sælgere i dyre jakkesæt og tilhørende firmabiler, så ER vi dumme. Og hvis det er dumt at vores IT-teknikere faktisk kan kommunikere og gøre sig forståelige overfor almindelige mennesker, så ER vi dumme.

Vores mål er at bide de store bagi, og tilbyde IT til fornuftige priser. Vores speciale er IT-drift og teknikerservice til små og mellemstore virksomheder. Vi har eget hosting center, hvorfra vi bla. leverer remote backup løsninger, Web-løsninger og meget andet. Arena-IT har eksisteret i mere end 11 år og har alle årene haft samme filosofi. IT er en tillids sag og vi vil meget gerne blive jeres leverandør. Arena-IT levere ærlig IT til faste lave priser. Og det er vel i virkeligheden ikke så dumt.